Clinic vissen met de Feeder 16-03-2017

Zondag, 19 maart 2017

Hengelsport liefhebbers, Op donderdagavond 16 maart kwamen er ongeveer 50 bezoekers samen in het mooie Dorpshuis Zijlvesterhoek te Onderdendam voor de presentatie Clinic feedervissen.

Hengelsport liefhebbers,

Op donderdagavond 16 maart kwamen er ongeveer 50 bezoekers samen in het mooie Dorpshuis Zijlvesterhoek te Onderdendam voor de presentatie clinic feedervissen.
Het district Hunsingo organiseerde samen met Hengelclub Onderdendam deze avond.
De presentatie is gehouden door Frans Luickx die een fervent liefhebber en beoefenaar van deze manier van vissen is.
Ook Hengelsport Noord uit Winsum was aanwezig met een uitgebreid assortiment aan feederhengels, molens, vislijnen en diverse aassoorten.
Deze artikelen pasten prima in de uitgebreide presentatie van Frans.
Het is een leerzame en informatieve avond geworden doordat Frans samen met Hengelsport Noord de vele aanwezige artikelen prachtig in zijn uitgebreide presentatie had gecombineerd.

Presentatie 16-03-2017 PDF

Op de website van Hengelclub Onderdendam kunt u ook meerdere foto’s van deze avond zien.

Secretaris district Hunsingo
T. (Thomas) Huizinga