OPEN VISWEDSTRIJD Jeugd

Donderdag, 9 mei 2019

Jeugd Hengelsportvereniging Hoogezand-Sappemeer organiseert op 2 juni 2019 voor de 14e keer een open viswedstrijd voor de jeugd van 6 t/m 18 jaar.

Download de Flyer hier

Jeugd Hengelsportvereniging Hoogezand-Sappemeer J.H.V.H-S

OPENVISWEDSTRIJD
Datum:Zondag 2 juni 2019
Plaats:Oosterparkvijver te Hoogezand Tijd:9.30 tot 13.00 uur.
Wedstrijd: 10.30 tot 12.30 uur

Jeugd Hengelsportvereniging Hoogezand-Sappemeer organiseert op
De kinderen krijgen vooraf leuke en nuttige visweetjes en tips te horen en mogen meedoen aan de verschillende spellen en voorlichtingsactiviteiten.
Tevens worden er demonstraties gegeven. Vrijwilligers zorgen deze dag voor een goede begeleiding. Er wordt gevist op centimeters.
Een bekende en zeker onvergetelijke wedstrijd.
Inschrijfgeld:Leden gratis-Niet leden € 2,-
Fantastische hoofdprijzen
Alle deelnemers gaan met een prijs naar huis

Wedstrijd 10.30 tot 12.30 uur:
•Maximale deelname 80 kinderen (VOL = VOL)
•Wedstrijd in 3 leeftijdsgroepen ( 6-9, 10-13 en 14-18)
•Alleen een hengel, tuigje en emmer meenemen Maden en voer is voor iedereen aanwezig. (eigen aas en voer gebruiken is niet toegestaan !)
•13.00 uur prijsuitreiking
•Aanmelden tussen 9.30 en 10.00 uur. (gelieve niet eerder i.v.m. organisatie/ klaarzetten).
Voor opgave (naam + leeftijd)
-Hengelsport Sappemeer 0598- 632874
-Via ons mailadres: jeugdhengelsportvereniginghs@gmail.com

OPGAVE IS NOODZAKELIJK, DIT I.V.M. DE ORGANISATIE.

De Lokatie van de Open Viswedstrijd.