Najaarsvergadering 2020 VERVALT

Donderdag, 1 oktober 2020

Vanwege de huidige Corona regels heeft het bestuur van Hengelclub Onderdendam besloten om de Najaarsvergadering van 30 oktober 2020 te laten vervallen.

Eén van de vaste agendapunten op deze vergadering is het voordragen van eventuele voorstellen voor op de Algemene Ledenvergadering.
Heeft u iets wat u op de ALV behandeld wilt zien, laat het ons dan weten.
De Algemene Ledenvergadering zal worden gehouden op vrijdag 26 februari 2021. Tenminste als dat dan binnen de dan geldende corona regels verantwoord is.

Wilt u op de hoogte blijven van wat er zoal speelt binnen onze vereniging of over regionale of landelijke nieuws aangaande de sportvisserij, kijk dan regelmatig op onze website.  HSV Onderdendam - Home

namens het bestuur,
Wim Venhuizen, Secretaris.