Nieuws


HET HOGELAND

HET HOGELAND

publicatiedatum: Zondag, 14 oktober 2018

Gemeentebelangen Het Hogeland is in één opzicht topper: Vijftig man/vrouw staan er op de definitieve kandidatenlijst voor de herfstverkiezingen hier ten lande. Aan lijstduwers, stemmentrekkers, geen gebrek.

Lees verder

De Harkboot

De Harkboot

publicatiedatum: Vrijdag, 12 oktober 2018

Dinsdag 16-10-2018 Op deze dag gaat de Harkboot de vijvers in het Geert Reinders Park in Bedum opschonen. Wilt U zien wat deze boot kan ?

Lees verder

Uitnodiging najaarsvergadering 02-11-2018

Uitnodiging najaarsvergadering 02-11-2018

publicatiedatum: Donderdag, 4 oktober 2018

Beste sportvriend(in), Wij nodigen u uit voor het bijwonen van onze Najaarsvergadering, welke zal worden gehouden op vrijdag 2 november 2018 in het Dorpshuis Zijlvesterhoek te Onderdendam, aanvang 19.45 uur.

Lees verder

Samen Vissen Tegen De Eenzaamheid

Samen Vissen Tegen De Eenzaamheid

publicatiedatum: Vrijdag, 28 september 2018

In de week tegen de eenzaamheid, die duurt van 25 september tot 4 oktober, worden mooie initiatieven ontplooid. Eén daarvan vond plaats in de gemeente Eemsmond. De haven van Uithuizen vormde donderdag 27 september het decor van samen vissen tegen de eenzaamheid. IVN, de hengelsportvereniging Ons Genoegen uit Uithuizen, de gemeente Eemsmond en Sportvisserij Groningen Drenthe hebben de handen ineen geslagen om een vismiddag te organiseren;

Lees verder

HENGELSPORT- EN BOTENBEURS 2018

HENGELSPORT- EN BOTENBEURS 2018

publicatiedatum: Woensdag, 26 september 2018

Een hengelsportbeurs met meer dan 180 stands, wie had dit voor mogelijk gehouden? De 17e editie van de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs maakt zich opnieuw op voor een spraakmakende ‘dolle visdriedaagse’. Nergens in de Benelux is zo’n groot verzamelpunt voor roofvissers als op de Hengelsport- en Botenbeurs. Beginner of expert, hier moet je zijn voor het nieuwste kunstaas, speciale beursaanbiedingen en niet in het minst voor de regelrechte experts.

Lees verder

Fijne Vakantie toegewenst

Fijne Vakantie toegewenst

publicatiedatum: Dinsdag, 17 juli 2018

Hengelclub Onderdendam wenst iedereen...

Lees verder

Geert Reinders Park  Bedum

Geert Reinders Park Bedum

publicatiedatum: Donderdag, 12 juli 2018

Een heel goed initiatief van de buurtbewoners van het Geert Reinders Park

Lees verder

Nu ook in BEDUM

Nu ook in BEDUM

publicatiedatum: Vrijdag, 20 april 2018

Voor Visvergunningen van Hengelclub Onderdendam en alles voor de hengelsport kunt u nu ook terecht bij, Kooistra Tuin & Dier Alles voor uw tuin en huisdieren. Industrieweg 9 9781 AC Bedum Tel: 050 301 48 00

Lees verder

Beste Visclub Leden ,

Beste Visclub Leden ,

publicatiedatum: Zaterdag, 31 maart 2018

Dit jaar bestaat de vereniging 65 jaar. Ter gelegenheid daarvan hebben wij caps laten maken met onze verenigingslogo als opdruk.

Lees verder

Mijn Sportvisserij.nl

Mijn Sportvisserij.nl

publicatiedatum: Vrijdag, 3 november 2017

Beste hengelsporters, Zie onderstaand nieuws van Sportvisserij Nederland. Nieuw: Mijnsportvisserij.nl In juni en september heeft je vereniging een brief en email gehad m.b.t. de voortgang van Mijn Sportvisserij.

Lees verder