Visplanner AppSteeds meer sportvissers kiezen voor de VISplanner app in combinatie met de VISpas en nemen de lijst(en) van viswateren, de dikke boekjes, niet meer mee naar de waterkant. 

Met VISplanner zie je direct op Google Maps kaart waar je met jouw VISpas(sen) wel en niet mag vissen. Er is uitgebreide informatie over het water beschikbaar. Daarnaast zie je eenvoudig waar je handige visvoorzieningen in de buurt kunt vinden, zoals visstekken, trailerhellingen, visvijvers, en hengelsportzaken.In deze video wat handige tips voor het gebruik van de VISplanner.


De VISplanner-app is vanaf heden in drie talen beschikbaar. Naast de Nederlandse variant is de gratis tool om te controleren of je met jouw VISpas in een bepaald water mag vissen nu ook in een Engelse en Duitse versie te raadplegen.

Niet alleen Nederlandse sportvissers maken veelvuldig gebruik van de VISplanner. Ook talloze sportvissers uit het buitenland die hier komen vissen hebben de functionaliteiten van de gratis VISplanner-app inmiddels ontdekt.

Vanaf nu is het daarom mogelijk gemaakt om aan de waterkant met je smartphone in het Engels of Duits te checken welke wateren (inclusief alle benodigde extra informatie) je allemaal met jouw VISpas ter beschikking hebt. De app kiest automatisch de taal op basis van de taalinstelling van je smartphone. Je kunt de taal ook handmatig instellen via de knop 'Instellingen'.

Zie ook: